Om oss 

 

Velkommen til Religioner.no

Religioner.no er en nettside for deg som er interessert i religion og livssyn. Hos oss vil du finne populærvitenskapelige artikler av religionsfaglig art, samt reportasjer fra det stadig mer mangfoldige livssynslandskapet i Norge. Religioner.no er en så vel politisk som konfesjonelt nøytral nettside, og så langt det lar seg gjøre bestreber vi oss på ikke å  ta stilling til ulike, og ofte konkurrerende, religiøse, eller for den saks skyld ikke-religiøse, sannhetskrav.

Fremfor alt er Religioner.no likevel ment å være et interaktivt nettsamfunn for religiøse eller religionsinteresserte mennesker av alle konfesjoner og med vidt ulike livssyn. På Religioner.no kan du kommentere artikler og blogger skrevet av våre skribenter, eller av bloggere.  Dersom du har innlegg du ønsker å publisere på vår hovedside, kan du sende dem til en av våre redaktører

Religioner.no hjemmesider

Dersom du ønsker det kan du også etablere din egen, fullstendig kostnadsfrie Religioner.no hjemmeside. Dette er en helt selvstendig blogg, bygget på den brukervennlige WordPress-løsningen. Dette passer godt for deg som vil skrive mye og ønsker å samle ditt eget materialet på ett sted, eller simpelthen vil ha en nettside med ditt klare fingeravtrykk på, som representerer deg og ingen andre.

Løsningen med egen hjemmeside passer også godt for ulike religiøse, eller religionsfaglige organisasjoner eller trossamfunn, som ønsker å presentere sitt syn på en bredere plattform, og vil informere sine egne tilhengere, såvel som andre, om sitt budskap, sine aktiviteter og annen relevant informasjon.

Et utvalg av publiseringene som gjøres på de individuelle hjemmesidene vil bli presentert på hovedsiden til Religioner.no, under tittelen: «Siste blogginnlegg». Det innebærer at dine publikasjoner, i en begrenset periode, vil bli lest av et bredere publikum enn din egen hjemmesides faste leserkrets. Din hjemmeside fungerer på samme måte som hovedsiden til Religioner.no, med det unntak at du bestemmer hva som skal trykkes, og hvilke bilder eller lenker som skal legges til.

Brukerveiledning finnes under tittelen «Support».