Aktuelt

Frankrike er en syndig nasjon og terroren er en straff fra Gud

Hans Olav Arnesen      |      17/11/2015

Den amerikanske pastoren Steven Anderson hevder terrorangrepene i Paris er en straff for franskmenns syndefullhet. Det er han ikke alene om å mene. 

Av Hans Olav Arnesen

Etter en tragedie som fredagens terrorangrep i Paris er det mange som stiller seg spørsmålet: Hvordan kunne noe så grusomt skje?

Den amerikanske pastoren Steven Anderson mener å kunne besvare dette spørsmålet. I helgen holdt han en preken i en kirke i Arizona, hvor temaet var den onde og syndige nasjonen Frankrike.

Eagles_of_Death_Metal_@_Steel_Blue_Oval_(1_3_2010)_(4416148631)

Jesse Hughes er en doplangende bondetampsoper, ifølge pastor Anderson. Foto: Stuart Sevastos – Wikimedia Commons.

Ved siden av å påpeke at Frankrike var en syndefull nasjon, hvor utroskap er akseptert og hvor man myrder babyer gjennom abort, og at terroristene tilba Mohammed som var “morderisk”, “pedofil”,  og en “falsk profet”, var Anderson fremfor alt opptatt av at ungdommene som ble drept under rockekonserten i Bataclan hadde seg selv å takke.

“Ingen burde være på en konsert og tilbe Satan,” påpekte Anderson. Han viste til at når man lytter til “death metal” (The Eagles of Death Metal er forøvrig ikke et death metal band), og er så opptatt av døden, bør man ikke bli overrasket om noen faktisk dør.

Ungdommene synes tydeligvis at døden er kul, siden de gikk på en konsert med et band som het Eagles of Death Metal, og som forøvrig består av dopbrukende frikere som ser ut som sodomitter, ifølge Anderson.

“Det er ingenting gøy med døden. Jeg tror ikke disse folkene synes det var gøy når folk ble skutt i denne grusomme massakren,” fastslår Anderson, som fortsetter: “Det er ingenting kult med å dyrke Satan.”

Anderson slår fast at han ikke bifaller terroristenes handlinger. De er onde mordere, men: “Ingen burde være på en konsert og dyrke Satan sammen med denne doplangende, bondetampsoperen”.

Den doplangende bondetampsoperen Anderson sikter til er Eagles of Death Metals-vokalisten Jesse Hughes.

Frankrike har seg selv å takke

Konsertgjengerne i Bataclan hadde seg selv å takke, men det hadde også franskmennene som ble rammet andre steder i Paris. Og forklaringen er den samme, synd og ondskap: “Gud vil dømme deg når du lever et liv i synd. Synd har konsekvenser,” forklarer pastoren.

“Kan det være noen tvil om at Frankrike er en syndefull nasjon? Hvor mange perverse ting har kommet fra Frankrike? Hvor mange onde moter har sitt utspring i Paris, Frankrike? Det er en sodomitthovedstad. Det er et sodomittsenter. Det er et abortholocaust på en daglig basis. Det er et ondt sted hvor utroskap er normen, det er akseptabelt, det er flott,” fastslår pastoren opprørt.

“Det er derfor Frankrike lider i natt.”

Rabbiner Lior

Digitalfaksimile fra Jerusalem Post

Passelig straff for jødeforfølgelsene

Det er imidlertid ikke bare kristne pastorer som mener franskmennene fikk som fortjent. Dov Lior, den ledende rabbineren i den jødiske bosetningen Kiryat Arba, på Vestbredden, var av samme oppfatning, ifølge The Jerusalem Post. Begrunnelsen var riktignok en annen:

“De onde i det blodstenkte Europa fortjener det på grunn av det de gjorde mot vårt folk for sytti år siden.”

Den kontroversielle rabbineren har tidligere blitt arrestert og forhørt av politiet fordi han har hevdet at det er akseptabelt å drepe sivile ikke-jøder i krig. Å jevne hele Gaza med jorden ville, ifølge Lior, være forsvarlig ettersom det ville bidra til å forskåne jødene i sør for lidelser.

Homsene har skyldenwestborobaptistchurch-twitter

Westboro Baptist Church lar selvfølgelig ingen anledning til å gå fra seg til å påpeke at Gud hater oss mennesker generelt, og homofile spesielt. Terrorangrepene i Paris er selvfølgelig ikke noe unntak. På sin twitterkonto har de publisert en rekke tweets hvor de forklarer angrepene som en straff fra Gud. 

De har også laget en YouTube-video, hvor de forklarer at: “Frankrike er et av de ondeste landene på jorden.” 

Frankrike er fullt av synder, men aksepten for homofili, og ikke minst homofile ekteskap, er fremst av disse, ifølge WBC. ISIS er kun et redskap for Gud. 

Hvis du vil finne ut hvorfor også Norge er dømt til undergangen kan du følge denne lenken. Videoen kan du se nedenfor.

 

Religioner.no-lenker:

 , , , , , , , , ,