Aktuelt

Westboro Baptist Church versus Den islamske staten

Hans Olav Arnesen      |      27/08/2014

En australsk programleder har tilbudt å sende den berømte homohatende menigheten til Irak og Den islamske staten på første klasse. Medlemmer av kirken har takket ja. 

Av Hans Olav Arnesen

Westboro Baptist Church har blitt kjent for sine kontroversielle antihomofiliaksjoner. De forstyrrer begravelser, som oftest soldaters, med slagord og plakater med budskap som: “Gud hater homser”.

Etter at grunnleggeren Fred Phelps døde har det blitt stilt spørsmål ved fremtiden til den vesle menigheten. Alt tyder foreløpig på at de kommer til å overleve, og fortsette sin virksomhet som før. Et av deres siste sprell har vært å forsøke å forstyrre begravelsen til skuespilleren og komikeren Robin Williams, som de anser som en “homoelsker”.

Den australske talkshowverten Adam Hills syntes imidlertid Westboro Baptist Church heller burde dra til Irak for å protestere mot Den islamske staten. Han tilbød endog å betale for flybillettene dit. På første klasse.

WBC.takker ja på Twitter.

Overraskende nok har Westboro Baptist Church takket ja til tilbudet via Twitter. Det gjenstår imidlertid å se om dette blir noe av. Det vil i så fall neppe få noe lykkelig utfall for de såkalte primitive baptistene.

I mellomtiden kan du nyte den nyeste musikkvideoen fra Westboro Baptist Church. Det er en bemerkelsesverdig kontrast mellom det hatefulle budskapet og den fargerike og glade måten det blir frembrakt på.

Addictinfo.org var først ute med denne saken. 

Lenker: