Sponset innhold

Hva kan man bruke religionshistorieutdannelsen til?

religioner      |      15/03/2017

Rehman Asghar studerte religionshistorie ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk i Oslo. Her forklarer han hvorfor det var et godt valg for ham.

Religionshistorikere kan brukes til så mangt, særlig i et samfunn som blir stadig mer mangfoldig. Gjennom religionshistoriestudiet på IKOS fikk Rehman Asghar større kjennskap til andre religioner og kulturer, noe som kom til nytte da han søkte jobb i UDI og senere NAV.

Her kan du høre Rehman fortelle om masterstudiet i religionshistorie ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk i Oslo.

Merknad: Innholdet i denne artikkelen er ikke bare sponset av Institutt for kulturstudier og orientalske språk ved UiO. Dette er ren skjær markedsføring av såvel instituttet som religionshistoriestudiet. Men det er en markedsføring som vi i Religioner.no stiller oss hundre prosent bak. Vi mener Norge har godt av flere dyktige religionshistorikere, og velger du å studere ved IKOS har du det rikeste livssynsmangfoldet i landet å boltre deg i like utenfor campus.

 , , , ,