Sponset innhold

Religionshistoriestudiet gir deg en økt forståelse av den verden vi lever i

religioner      |      20/03/2017

Gjennom religionshistoriestudiet får du verdifull innsikt i den verden vi lever i, samtidig som du erverver deg nyttige analytiske ferdigheter, forteller Kai Erik Westergaard.

Kai Erik Westergaard leverer sin mastergrad i religionshistorie ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk i Oslo denne våren. Gjennom studiet har han både fått en større innsikt i fenomenet religion, men også en økt forståelse for hvorfor denne kunnskapen er så viktig dersom man ønsker å forstå verden.

Westergaard er debattredaktør i Religioner.no, og ønsker naturligvis at stadig flere dyktige kvinner og menn søker seg til religionshistoriestudiet.

Merknad: Innholdet i denne artikkelen er ikke bare sponset av Institutt for kulturstudier og orientalske språk ved UiO. Dette er ren skjær markedsføring av såvel instituttet som religionshistoriestudiet. Men det er en markedsføring som vi i Religioner.no stiller oss hundre prosent bak. Vi mener Norge har godt av flere dyktige religionshistorikere, og velger du å studere ved IKOS har du det rikeste livssynsmangfoldet i landet å boltre deg i like utenfor campus.

 

 , , ,