Kort og godt

Pokemoner finnes også i krigssoner og i kirkene

Kai Westergaard      |      20/07/2016

En amerikansk frivillig ved Mosul-frontlinjen utfordrer IS til Pokemon Go-kamp, samtidig som kirkene oppfordrer deg til å finne mer enn bare pokemoner. 

Av Kai Erik Westergaard

Pokemon Go, det nylig lanserte mobilspillet, har oppnådd enorm popularitet på kort tid. Flere medier melder at Pokemon Go har allerede rukket å bli det største mobilspillet i USA. I tillegg meldes det også at pokemonspillet har tatt igjen både Twitter og Facebook når det gjelder daglige brukere og popularitet! Det er derfor nesten ikke mulig å si annet enn at spillet er en enorm suksess.

Pokemon Go spilles visstnok også i krigssoner. En amerikansk frivillig som kjemper mot IS har lagt ut følgende Twitter-melding «Fanger akkurat min første pokemon på Mosul frontlinjen ved Teleskuf. Daesh, kom og utford meg til en pokemonkamp. Bombekastere er for pyser».

http://

Pokemonene har ikke bare funnet fram til Mosul-frontlinjen, men også til kirkene. Relevant magazine har samlet opp tretten nokså orginale kirkeskilt. Flere av skiltene er litt i den samme stilen med beskjeder som: “Du kan finne mer enn bare pokemon her” og: “Finn pokemon ute, finn Jesus inne”. Andre er hakket mer orginale, og kan man kanskje si, lykkes i en setning å forene pokemon og klassisk kristen soteriologi (frelseslære):

http://

Religioner.no lenker:

 , , , ,