RedaksjonI oversikten under kan du lese mer om Religioner.no-redaksjonen, og om hvordan du kan kontakte oss.

Religioner.no er medlem av Fagpresssen og følger Vær varsom– og Redaktørplakaten

12575848_10156940380250131_342837610_n_picmonkeyed

Kai Erik Westergaard – debattredaktør

Kai Erik Westergaard – fungerende ansvarlig redaktør og debattredaktør

I tillegg til å ha en mastergrad religionshistorie har Kai studert filosofi, og er spesielt interessert i filosofi og teologi hos kirkefedrene. Andre interesser er religionsfilosofi, metafysikk, etikk, norrøn og andre polyteistiske religioner. Som debattredaktør tar Kai gjerne imot dine innspill: enten det er et innlegg du ønsker å få publisert, eller et tema du mener bør bli tatt opp til diskusjon.

Kontakt: kaiwestergaard@religioner.no

 

Fagpressen.logo.

 

Oda Aksetøy

Oda Aksetøy – redaktør for visuelle medier

Oda skrev en religionshistorisk masteroppgave om kjønnsroller, seksualitet og idealisering av jomfrudom i den amerikanske purity-kulturen. Hun er særlig interessert i hvordan religion kan brukes som identitetsmarkør, og hvordan religiøspolitiske krefter kan påvirke holdninger, verdier og atferdsmønster i et samfunn. Som redaktør for visuelle medier jobber Oda med utforming av film og bilder for nettsiden.

Kontakt: odaaksetoy@religioner.no

 

Ina Marie Ilkama - Sør-Asia-redaktør

Ina Marie Ilkama – Sør-Asia-redaktør

Ina Marie Ilkama – Sør-Asia-redaktør

Ina holder på med en doktoravhandling ved Universitetet i Oslo om den hinduistiske gudinnefestivalen Navarātri. Hun har bakgrunn fra religionsstudier ved UiO og en mastergrad i Sanskrit, og bruker det hellige språket for å fordype seg i religiøse tekster. Interessene hennes omfatter særlig hinduisme og buddhisme, blant annet gudinnetradisjoner, mytologi, ritualer og religiøse festivaler.

Kontakt: inailkama@hotmail.com

 

unnamed (4)

Oskar Henriksen

Oskar Henriksen – journalist

Mastergrad i religionsvitenskap fra universitetet i Bergen. Har også studert sammenliknende politikk, historie, klassisk gresk og norrøn filologi. Bredt interessefelt innenfor religion, historie, kulturhistorie og politikk. Jobber for tiden med å oversette romaner.

Blant mine ganske mange faglige interesser er magi, mirakler, norsk folkereligiøsitet, middelaldersk katolisisme og norrøn religion.

Kontakt: oskhen@hotmail.com

SiljeB.Knarud

Silje B. Knarud

Silje B. Knarud – journalist

Silje Belghaug Knarud har skrevet masteroppgave om kristensionister i Israel og deres arbeid for å få jøder til å immigrere til Israel. Hun har faglige interesser for religion og politikk, historie, Midtøsten, kristendom, jødedom og islam.

Under masteroppgaven jobbet hun dessuten som praktikant på Oslosenteret for Fred og menneskerettigheter der hun deltok på et prosjekt om religion og trosfrihet i Kirgisistan.

Kontakt: silje.b.knarud@gmail.com

Vil du være med å bidra?

Ønsker du å være med på å sette ditt preg på Religioner.no? Det kan du gjøre gjennom å etablere din egen blogg. Da står du fritt til å skrive hva du vil, om hva du vil.

Dersom du ønsker å bidra med redaksjonelt innhold så trenger vi alltid flere medarbeidere, både fagredaktører, journalister og anmeldere av bøker, filmer og konserter. Religionsfaglig utdanning er et krav.

Om du ønsker å bidra innenfor noen av disse feltene, eller dersom du mener du kan tilby oss noe vi mangler, så send oss en e-post hvor du forteller litt om deg selv og din kompetanse.

E-post: hansolavarnesen@religioner.no