RedaksjonI oversikten under kan du lese mer om Religioner.no-redaksjonen, og om hvordan du kan kontakte oss.

Religioner.no er medlem av Fagpresssen og følger Vær varsom– og Redaktørplakaten

Ram Gupta – ansvarlig redaktør

Er utdannet lektor med hovedfag i religionshistorie. Avhandlingen om norske hinduer ble utgitt på Nova forlag 2006. Ram kommer fra stillingen som redaksjonsleder i avisen Utrop. Ram er særlig interessert i spørsmål knyttet til religion og migrasjon og religion og skole.

Kontakt: ramgupta@religioner.no


Kai Erik Westergaard – debattredaktør

I tillegg til å ha en mastergrad religionshistorie har Kai studert filosofi, og er spesielt interessert i filosofi og teologi hos kirkefedrene. Andre interesser er religionsfilosofi, metafysikk, etikk, norrøn og andre polyteistiske religioner. Som debattredaktør tar Kai gjerne imot dine innspill: enten det er et innlegg du ønsker å få publisert, eller et tema du mener bør bli tatt opp til diskusjon.

Kontakt: kaiwestergaard@religioner.no


Kathleen Morley – redaktør for kunst og religion

Kathleen Alana Morley Har en master i religionshistorie (2011), mellomfag i kunsthistorie og Master i museologi og kulturarvstudier (2019). Ettårig PPU (2011). Kathleen har bakgrunn fra visuelle fag (grafisk design) og erfaring som billedkunstner. Ved siden av har hun jobbet med undervisning og i ulike kultur-prosjekter. Har jobbet som formidler ved Nasjonalmuseet siden 2012, samt freelance med kunst- og kulturformidling i samme periode. Hun har allsidig arbeidserfaring både fra administrativt arbeid, arbeid med mennesker, undervisning og tekstproduksjon.


Ina Marie Ilkama – Sør-Asia-redaktør

Ina holder på med en doktoravhandling ved Universitetet i Oslo om den hinduistiske gudinnefestivalen Navarātri. Hun har bakgrunn fra religionsstudier ved UiO og en mastergrad i Sanskrit, og bruker det hellige språket for å fordype seg i religiøse tekster. Interessene hennes omfatter særlig hinduisme og buddhisme, blant annet gudinnetradisjoner, mytologi, ritualer og religiøse festivaler.

Kontakt: inailkama@hotmail.com


Oskar Henriksen – journalist

Mastergrad i religionsvitenskap fra universitetet i Bergen. Har også studert sammenliknende politikk, historie, klassisk gresk og norrøn filologi. Bredt interessefelt innenfor religion, historie, kulturhistorie og politikk. Jobber for tiden med å oversette romaner.
Blant mine ganske mange faglige interesser er magi, mirakler, norsk folkereligiøsitet, middelaldersk katolisisme og norrøn religion.

Kontakt: oskhen@hotmail.com


Silje B. Knarud – journalist

Silje Belghaug Knarud har skrevet masteroppgave om kristensionister i Israel og deres arbeid for å få jøder til å immigrere til Israel. Hun har faglige interesser for religion og politikk, historie, Midtøsten, kristendom, jødedom og islam.

Under masteroppgaven jobbet hun dessuten som praktikant på Oslosenteret for Fred og menneskerettigheter der hun deltok på et prosjekt om religion og trosfrihet i Kirgisistan.

Kontakt: silje.b.knarud@gmail.com


Vil du være med å bidra?

Ønsker du å være med på å sette ditt preg på Religioner.no? Det kan du gjøre gjennom å etablere din egen blogg. Da står du fritt til å skrive hva du vil, om hva du vil.

Dersom du ønsker å bidra med redaksjonelt innhold så trenger vi alltid flere medarbeidere, både fagredaktører, journalister og anmeldere av bøker, filmer og konserter. Religionsfaglig utdanning er et krav.

Om du ønsker å bidra innenfor noen av disse feltene, eller dersom du mener du kan tilby oss noe vi mangler, så send oss en e-post hvor du forteller litt om deg selv og din kompetanse.

E-post: hansolavarnesen@religioner.no

Kommentarer er stengt.