Styret i Religioner.no 

Styret i Religioner.no AS består av følgende medlemmer.

Osamah Rajpoot

Styreleder:

Osamah Rajpoot (f. 1982) har en mastergrad i Religion og samfunn fra Det teologiske fakultet, hvor han sammenlignet Freuds teori om psyken med islamske sjelsbegreper. I tillegg til å interessere seg for den generelle islamdebatten er han også interessert i sampsillet mellom psykoanalyse og religiøs mystisisme. Han er en aktiv samfunnsdebattant og har skrevet en rekke innlegg i ulike aviser. For tiden jobber han som seniorkonsulent ved Universitetet i Oslo.


Profilbilder

Nestleder:

May-Lisbeth Brew (f.1985) holder på med en mastergrad i religionshistorie fra UiO, hvor hun allerede har en bachelorgrad i religionsstudier. Hun har vært kommunikasjonsansvarlig i Fagutvalget for religionshistorie og studentrepresentant i instituttstyret for Kulturstudier og orientalske språk ved UiO fra 1.1.2012. I september 2011 var hun studentassistent for konferansen: ”The Concept of Human Dignity in Indigenous Philosophies” som ble avholdt på Det norske Videnskaps-Akademi. May-Lisbeth interesserer seg spesielt for forholdet mellom religion og politikk og urfolksreligion.


Marit-i-vinduet

Sekretær:

Marit Simonsen (f.1984) er humanist, ateist, og skeptiker. Hun er leder i foreningen Skepsis, for tiden ansatt i Humanistisk Ungdom, og er svært engasjert i vitenskapsformidling. Hun har to ganger arrangert Skepsiskonferansen Kritisk Masse, er panelmedlem i podcasten Saltklypa, er med å arrangere Skeptikere på Puben, bistår Realfagsbiblioteket med arrangementer, og skriver fast for studenttidsskriftet Argument og for Fri Tanke.


10439428_10152490564666183_5895865189488532568_n

Styremedlem:

Hans Olav Arnesen (f. 1978) er utdannet religionshistoriker (MA) ved UiO. Hans Olav Arnesen er daglig leder og redaktør for Religioner.no.


daniel-joachim-kleiven

Styremedlem:

Daniel Joachim Kleiven er utdannet siviløkonom, har en bachelor i religion, kultur og samfunn og er en filosofinerd. Han er tidligere gründer og jobber nå til daglig som rådgiver i Tankesmien Skaperkraft. Han skriver jevnlig om Gud, filosofi, vitenskap og aktuelle teamer på danieljoachim.org.


didriksoederlind.eget foto

Styremedlem:

Didrik Søderlind (f. 1971) har bakgrunn som journalist, sist i Forskning.no. Han har vært bidragsyter til og redaktør av en rekke antologier om religion, livssyn og skeptisisme, medforfatter av boken ”Lords of Chaos” (om black metal og satanisme) og forfatter av boken ”Kristen-Norge: En oppdagelsesreise” (om kristent trosmangfold). Søderlind arbeider i dag som rådgiver i Human-Etisk Forbund og er redaktør for tidsskriftet Humanist.

 

Kommentarer er stengt.