Kort og godt

Dommedagsprofet hyller Donald Trump med sang

Kai Westergaard      |      31/07/2016

William Tapley, selvutnevnt dommedagsprofet, heier på Trump i presidentvalget og ærer “The Donald” med en av sine vakre sanger. 

Av Kai Erik Westergaard

Sangen Trump knows the way har blitt spredd flittig i sosiale medier, når man hører den er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Tekst og tone er omtrent like vakkert i denne sangen. Når man hører strofer som “They know our borders leak like a sieve. They’ll build a wall that’s high and strong” og “Second Amendment, gurantees peace, firearms protect us, even the weak”, er det ikke vanskelig å forstå hvor artisten befinner seg i det politiske landskapet.

 

Mannen bak sangen, William Tapley har laget flere sanger som kan sees på hans YouTube-kanal. Her er det også flere spreke konspirasjonsteorier om pave Frans, Obama og ikke minst hevder han at Erdogan mest trolig er antikrist.

William Tapley kaller seg Den tredje ørnen av apolkalypsen basert på Johannes Åpenbaring 8:13 “Og jeg så en ørn som fløy høyt oppe under himmelhvelvet, og jeg hørte den rope med høy røst: «Ve! Ve! Ve over dem som bor på jorden, når de tre siste englene lar sine basuner lyde!»”.

For å lese mer om Tapley, og hvorfor han er Den tredje ørnen og en med-profet (han hevder at alle profeter trenger en med-profet til å tolke profetiene) kan du lese biografien hans på Third Eagle Media her. Han har også laget en sang til Mitt Romneys presidentkampanje. Siden republikanernes forrige presidentkandidat trengte ny og original musikk, tok Tapley på seg jobben. Resultatet kan sees nedenfor.

 

Religioner.no lenker:

 , , ,